Comunitatea Grand Theft Auto România
Navigare
Utilizatori conectaţi
Vizitatori conectaţi: 1

Membri conectaţi: 0

Membri înregistraţi: 1
Cel mai nou membru: roadless
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Filmul săptămânii

O melodie clasică a celor de la The Police, "Roxanne", recreată în Grand Theft Auto V cu ajutorul Rockstar Editor.

Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

roadless
23 noiembrie 2015 23:39
Salutare! Rânjet

Un nou mod pentru Grand Theft Auto Online pentru PS4, Xbox One și PC a fost adăugat astăzi de către cei de la Rockstar Games. În spiritul și tradiția fotbalului american, ne este adus modul "Running Back".

Două echipe (un total de 4 până la 8 jucători) încep din colțurile unui drum în încercarea runner-ului (care va conduce un Benefactor Panto) să înscrie pentru echipa din care face parte. Între timp, coechiperii (la volanul BF Bifta) vor avea ca scop blocarea lui.

Acest mod se poate juca în 3 locații: Raton Canyon Bridge, La Mesa Bridge și Zancudo Tunnel.Din 29 octombrie până pe 16 noiembrie, în GTA Online, surprize speciale de Halloween vor fi disponibile caracterelor din Los Santos și Blaine County pe PS4, Xbox One și PC. După cumpărare, aceste suprize vor rămâne în posesie și după finalul perioadei.


GTA Online: Lowriders a fost lansat de cătrei cei de la Rockstar Games pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Cel mai recent DLC aduce un nou service auto, "Benny's Original Motor Works", unde pot fi făcute cele mai cool modificări pentru mașini. Localizat în Strawberry, la sud de Olympic Freeway, atelierul este specializat în modificarea lowriderelor pentru anumite vehicule drintre care două noi: duba Declasse Moonbeam care permite utilizarea armelor mai puternice de pe ușile laterale și Willard Faction și patru autoturisme clasice deja prezente în joc.